Cosmetisch Arts

Rimpels beu?

Schoonheidssalon José biedt sinds jaren cosmetische behandelingen met Injectables.
Het volgende bezoek van Elle aan mijn salon is 's middags 1 maart 2019

Heb je ook zo’n last van:

• Overmatig en/of ongewenst transpireren
• Migraine of hoofdpijnklachten
• Rimpels die je ouder doen lijken
• Een vermoeide blik
• Lijntjes boven de mond

Of wil je graag een zachtere gelaatsuitdrukking….

Cosmetisch arts Elle Vissers is een expert in de behandeling van rimpels. Zij geeft tijdens een vrijblijvend consult graag uitgebreid advies. Het is eveneens mogelijk om direct te starten met de behandeling.

Injectables
Filler

Vult rimpels, of zelfs een gedeelte van het gezicht. Om allergische of overgevoeligheidsreacties zoveel mogelijk te beperken, kiezen wij voor fillers op basis van huideigen materialen zoals hyaluronzuur. Deze stof is van nature in de huid aanwezig dus blijven allergische reacties uit. Elle gebruikt hiervoor Teosyal®.
Teosyal® is een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur. Deze gel wordt in kleine hoeveelheden met een zeer fijne naald in de huid geïnjecteerd met als doel meer volume te geven. Hierdoor verdwijnen rimpels, maar ook kan meer contour gegeven worden aan uw gezicht of lippen. Het resultaat is direct zichtbaar. Teosyal® geeft een natuurlijke mooie uitstraling. Teosyal® wordt ook gebruikt bij acne littekens en littekens die dieper liggen dan het huidoppervlak.
Botox®
Vermindert de spieractiviteit en is daarom geschikt voor gebieden waar de rimpels worden veroorzaakt door spieractiviteit; zoals bij de frons, kraaienpootjes en het voorhoofd. Botox® vult niets op en is dus ongeschikt voor het opvullen van rimpels. Botox® wordt al sinds vele jaren in de neurologie gebruikt. Hierdoor is het een geneesmiddel dat heel erg goed is getest op mogelijke bijwerkingen. Botox® is een product dat in de spier wordt ingespoten, waardoor deze spier zich gaat ontspannen en dat betekent een verzachting van de rimpels. Botox® is minder ingrijpend dan chirurgie en het resultaat is goed zichtbaar.
Botox® helpt ook goed tegen overmatig transpireren. Het wordt ingezet in de strijd tegen zweetoksels, voeten, handen en zweten in het gelaat. Botox® injecties hebben eveneens een gunstige invloed op migraine- en hoofdpijnklachten.

Voor een afspraak of nadere informatie.
Telefoonnummer 0161-451069.

Zoals waarschijnlijk bekend blijven de schoonheidssalons gesloten tot 20 mei..heel spijtig maar begrijpelijk.

De beslissing is genomen.

Het advies van onze beroepsorganisatie ANBOS om als schoonheidssalon te sluiten neem ik ter harte.

Vanaf morgen tot 6 april ben ik gesloten. Het gaat me aan het hart de schoonheidssalon is mijn passie.

Ik neem morgen met iedereen die gepland staat contact op.

Producten kunnen via de webshop besteld worden maar ook door mij bij je thuis gebracht worden.

Pas goed op jezelf, blijf gezond en positief.

Ook ik volg de richtlijnen van het RIVM betreffende het coronavirus. Ik wil mijn klanten vragen bij gezondheidsklachten contact op te nemen. We kunnen dan samen kijken voor een nieuwe afspraak of een andere passende oplossing. 

Helaas heeft Elle moeten besluiten om wat salons af te stoten ivm geboorte 2de kindje. Dit geldt ook voor mijn salon. Het is wel mogelijk om bij Mooi medisch sportief in Riel bij een collega van Elle een afspraak te maken. Of bij salon Be Pure in Tilburg waar Elle nog wel regelmatig komt.