Revita wimper- en wenkbrauwserum

RevitaLash wimperserum

Mooie volle, lange wimpers, daar droomt toch elke vrouw van? Volle wimpers laten je ogen meer spreken en zorgen voor een sensuele oogopslag. Net als je huid hebben ook je wimpers verzorging nodig. Helaas worden de wimpers vaak vergeten. RevitaLash ontwikkelde een aantal producten om je wimpers optimaal te verzorgen. Bijvoorbeeld het populaire RevitaLash wimperserum, gemaakt van hypo-allergene, verzorgende stoffen zoals polypeptiden, biopeptin complex en andere botanische ingrediënten.

Dagelijks gebruik
Ons wimperserum is inmiddels wereldwijd favoriet onder vele vrouwen en is internationaal bekroond met diverse awards. Wil jij ook mooiere wimpers? Verzorg ze dan elke dag met RevitaLash. Een dun lijntje vlak boven je wimperrand is al voldoende. Dat maakt ons wimperserum erg zuinig in gebruik. Heb je wimperextensions? Het is geen probleem om deze te combineren met het RevitaLash wimperserum. Ons serum is namelijk op waterbasis.

RevitaLash wenkbrauwserum

Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht, ze bepalen mede hoe oud u eruit ziet en hoe ‘streng’ mensen vinden dat u kijkt. Waar het een aantal jaren geleden de trend was om wenkbrauwen dun te epileren en ze zo strak mogelijk te houden, is het tegenwoordig in om volle, zelfs een beetje robuuste wenkbrauwen te hebben. Niet iedereen heeft van nature deze brede borstels, maar gelukkig bestaan er genoeg producten om toch die volle wenkbrauwen voor elkaar te krijgen. Denk maar aan de wenkbrauwpotloden en wenkbrauwgels, en iets recenter ook de wenkbrauwserums. Deze serums zitten vol verzorgende ingrediënten die helpen om de wenkbrauwen er voller uit te laten zien.  

Wenkbrauwen er voller uit laten zien
Volle wenkbrauwen krijgen? Dat kan door gebruik van een wenkbrauwserum. Van de wenkbrauwserums die beschikbaar zijn op de markt bieden wij RevitaBrow van RevitaLash aan in ons assortiment, dat door het wetenschappelijk ontwikkelde en gepatenteerde BioPeptin Complex helpt om de gezondheid van de wenkbrauwen te verbeteren. Het serum helpt om de wenkbrauwen te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en helpt broosheid en breekbaarheid van de wenkbrauwhaartjes tegen te gaan door ze intensief te hydrateren.

Dit product is alleen in de salon te verkrijgen.